Maata Näkyvissä -festarit, Turku


Kutsumme sinut mukaan retkelle. Lue tarkasti tämä sivu, linkit ja ilmoittaudu retkelle mukaan.

 

 

MUISTA - ILMOITTAUTUMINEN ON SITOVA!

 

Seurakunnasta tehdään retki Turkuun Maata näkyvissä – festareille 15. – 17.11.2017. Tapahtumapaikkana on Gatorade Center ja messukeskus. Esiintyjinä festareilla on Suomen hengellisen musiikin edustajia aina ulkomaisiin vierailijoihin asti. Käy festareiden nettisivuilla tarkistamassa tilanne vaikka  Jos festarit ovat sinulle vielä oudot käyt katsomassa viime vuoden after movie ja tämän vuoden pääpuhujan esittely .

 

 

Lähtö tapahtuu Pappilankadulta perjantaina 15.11.2019 klo 14. Olethan silloin paikalle, ettemme joudu odottelemaan ja myöhästy ensimmäisistä konserteista. 

 

Paluu samaan paikkaan on sunnuntaina 17.11.2019 noin klo 17.30.

 

Osallistumismaksu maksetaan, joko

  1. samassa yhteydessä, kun palautat Iikalle ALAIKÄISEN RETKELÄISEN HUOLTAJAN SITOUMUS -lomakkeen (lomakkeen palauttavat kaikki alle 18 vuotiaat)
  2. tai ennen astumistasi bussiin.

ALAIKÄISEN RETKELÄISEN HUOLTAJAN SITOUMUS -lomake löytyy PDF muodossa tämän sivun alalaidasta. Tulosta ja täytä se. Jos et saa syystä tai toisesta tulostettua sitä, pyydä hyvissä ajoin tuloste Iikalta.


Tarvitsenko rahaa osallistumismaksun lisäksi?

 

Et välttämättä, mutta alueelta löytyy runsaasti kaikenlaisia myyntipisteitä, joista on mahdollista ostaa mm. lisäruokaa, karkkia, CD-levyjä ja muuta rompetta.

 

Huomioi tavaroita pakatessasi seuraavat asiat:

 

Gatorade Centeriin ja messukeskukseen ei saa viedä pulloja, tölkkejä yms. Vain avaamattomat 2dl mehutetrat ovat sallittuja (myös max 100ml käsidesit). Kassit tutkitaan aina sisälle mentäessä, eli jos pärjäät ilman kassia, niin pääset kulkemaan nopeammin.

 

Konserttien äänenvoimakkuuden tasoa tarkkaillaan koko ajan eikä sitä päästetä nousemaan liian voimakkaaksi. Omat korvatulpat ovat joissain tilanteissa hyvät olla olemassa, mutta niitä myydään kyllä festareillakin.

 

Vaatetuksessa on hyvä ottaa huomioon, että niissä on mukava olla pitkään. Turkuhallin ja Messukeskuksen väliä (noin 300m) kuljetaan useaan kertaan päivittäin. Parkkipaikalla on lätäköitä ja laiskat oikaisevat nurmikon kautta - nämä on hyvä huomioida kenkiä valitessa. Kannattaa myös huomioida jonotuksesta aiheutuva odottelu ulkona varaamalla vaikka jokin vaihtopaita mukaan alueelle.

 

Majoitumme yhdellä paikallisella koululla. Majoitustiloina on liikuntasaleja sekä ruokaloita. Varaa siis mukaasi makuualusta ja makuupussi sekä lämpimät yövaatteet. Turun pelastusviranomaiset ovat kieltäneet koulumajoituksessa isot ilmatäytteiset varavuoteet. Voita käydä katsomassa kuvia kielletyistä ja sallituista makuualustoista . Makuualustat ja retkisängyt on sallittuja.

 

VIELÄ MUUTAMIA TÄRKEITÄ JA HUOMIOIMISEN ARVOISIA ASIOITA:

 

Pysymme koko viikonlopun festarialueella. Kaikki päihteet ovat kiellettyjä festareilla. Retkisääntöjen rikkomisesta otamme yhteyttä koteihin.

 

Majoitus tapahtuu paikallisella koululla, jossa noudatamme valvojien antamia ohjeita mm. hiljaisuuden suhteen.

 

Lähde reissuun ladatulla kännykällä (ja varavirralla), koska sen lataus on vaikeaa paikanpäällä.

 

Jos esim. vatsasi tai pääsi oireilevat helposti varaudu siihen omin lääkkein. Jos sinulla on lääkitys, muista ottaa kaikki omat lääkkeesi mukaan (ja ilmoita niistä Iikalle ilmoittautumislomakkeella tiedoksi). Jos lääkkeinäsi on joitakin ”voimakkaita” reseptilääkkeitä, niin ota resepti mukaan mahdollisten väärinkäsityksien välttämiseksi.

 

Jos vielä jäi jotain epäselväksi, niin laita ihmeessä mailia ja kysy rohkeasti. Retken päävastuullisena vetäjänä toimii Iikka Kyllönen.

p. 044 7133 502 tai

 

huoltaja_sitoumus_mn_2019.pdf 

 
Retkelle ovat ilmoittautuneet


Ilmoittaudu MN -festareille