Rippikoulu

Tervetuloa rippikoulusivulle!


KORONA TIEDOTE RIPPIKOULUTYÖHÖN 22.4.2020


Olemme tänään laittaneet postiin kaikille rippikoululaisille kirjeen uusista rippikoulun aikatauluista. Kirje löytyy myös tältä sivulta pdf muodossa.
  • Pahoittelen kirjeeseen tullutta lyöntivirhettä puhelinnumerossa. Oikea puhelinnumero löytyy mm. tämän sivun alalaidasta.

korona kirje 2020.pdf
Kesälle ei ole tullut vielä valtion taholta ohjeita, mutta monet ovat kaivanneet varmuutta kesän rippikoulujen suhteen. Päädyimme tästä johtuen siirtämään rippikoulut mahdollisimman myöhäiseen ajankohtaan, jolloin todennäköisesti tilanne koronan suhteen ei vaikuta rippikoulujen pitämiseen.

Kevään seurakuntaan tutustumiset tullaan toteuttamaan toukokuun aikana. Ensimmäinen niistä on toukokuun ensimmäisen viikonvaihteen aikana toteutettava Lähetyksen ja diakonian -teemapäivä. Seurakuntaan tutustumisiin tulet saamaan ohjeet omalta ryhmän vastaavalta lähipäivien aikana.

Ryhmien ajankohtien muuttuminen ei ensisijaisesti ole syy ryhmän vaihtamiseen. Jos jostain syystä uusi rippikoulun ajankohta ei mitenkään ole mahdollinen, niin ota yhteyttä asiasta Juhaan.

Juha Erkkilä

Rippikoulutyöstä vastaava

044 7133 525

 

 

 

 

 


Innostavaa rippikoulua kaikille! 

Teveisin rippikoulutiimi

ulkolaksyt(1).pdfturvatietolomake_rippikoulu.pdfRippikoulu ikäluokka 2005

Ryhmät ikäluokka 2005

TIETOSUOJASELOSTE