Rippikoulu

Tervetuloa rippikoulusivulle!


KESÄN PÄIVITETTY TIEDOTE RIPPIKOULUTYÖHÖN 29.6.2020


Siirsimme keväällä rippikouluryhmät loppukesään ja syksyyn. Tässä suunnitelmassa pysymme, jos emme joudu yllättäen uusien rajoitusten ohjeistamaksi.

Ensin muutama sana Talvi, H2 ja H3 leirijaksoista.
  • Leirijaksolle voi osallistua vain terveenä. Ennen leirin alkua on hyvä välttää kontakteja ihmisiin, jotka ovat matkustelleet alueilla, joissa koronatilanne on pahempi kuin meillä. Ei ole myöskään hyvä itse käydä ennen leirijaksoa alueella, joissa koronariski on suurempi.
  • Leirijaksoilla ei ole vierailupäivää, eikä myöskään muita vierailuja leirille sallita.
  • Leireille ei voi järjestää tavaratoimituksia. Tehkää huolellinen pakkaus ennen leiriä, niin tavarantoimituksille ei ole tarvetta. Jos leirin aikana tulee tarve välttämättömälle tavarantoimitukselle, niin se tapahtuu leirin johdon ohjeiden mukaan.
  • Leireiltä ei lähdetä käymään peleissä, harjoituksissa tms. Jos leiriläisellä on sovittuna leirin ajalle esimerkiksi lääkäri on tästä ilmoitettava leirin johdolle. Lääkärissä käynti tulee suorittaa siten, että leiriläisellä olisi mahdollisimman vähän kontakteja leirin ulkopuolisiin ihmisiin tuona aikana.
Näillä toimenpiteillä pyrimme pitämään koronan tarttumisriskin mahdollisimman pienenä. Leiriolosuhteissa olemme kuitenkin sen verran tiiviissä porukassa, että leirin 'sisälle' päässyttä virusta tuskin pystyisimme pysäyttämään. Ennaltaehkäisy on paras tapa suojautua tarttuvalta taudilta.

Päivä ryhmän suhteen on hyvä ottaa huomioon seuraavaa
  • Koulujaksolle voi osallistua vain terveenä. Ennen koulujakson alkua on hyvä välttää kontakteja ihmisiin, jotka ovat matkustelleet alueilla, joissa koronatilanne on pahempi kuin meillä. Ei ole myöskään hyvä itse käydä ennen koulujaksoa alueella, joissa koronariski on suurempi. Myös koulujakson aikana on hyvä välttää iltaisin ihmiskontakteja.
Päiväkoulussa toteutamme opiskeluryhmän väljissä tiloissa Salissa Keskuskatu 51B (Kirkkoherranviraston vieressä torille päin).

Rippikouluryhmistä H1 ja Retki toteutetaan syyslomalla, joten niiden ohjeistus päivitetään myöhemmin.


KONFIRMAATIOT

Elämme tässä vaiheessa tilanteessa, jossa meillä ei ole vielä ohjeitusta elokuussa pidettäviin kirkkotilanteisiin. Toivomme, että saisimme silloin pitää sangen perinteiset konfirmaatiot eikä väkimäärää joutuisi rajoittamaan. Olemme kuitenkin siirtäneet kaikki elokuun konfirmaatiot erillisiksi päiväjumalanpalveluksista. Näin saamme tehtyä konfirmaatioon tilaa vakituisista kirkkovieraista. Väkimäärään liittyvät ohjeistukset joudumme päivittämään kun niitä on saatavilla.

Konfirmaatiot pidetään seuraavasti:
  • Talvi 2.8. klo 13 Kankaanpään kirkko
  • H2 9.8. klo 13 Kankaanpään kirkko (jos rajoitukset tulevat selvästi helpottumaan silloin samaan aikaan Honkajoen kirkko)
  • Päivä 16.8. klo 12 Kankaanpään kirkko
  • H3 16.8. klo 14 Kankaanpään kirkko (jos rajoitukset tulevat selvästi helpottumaan silloin samaan aikaan Jämijärven kirkko)

Rippikoulutyön puolesta.

Juha Erkkilä

Rippikoulutyöstä vastaava

044 7133 525

 

Lomailen heinäkuun.

 

Rippikouluun liittyvät kysymykset osoittakaa ensisijaisesti oman ryhmän vastaavalle tai jos ette saa häntä kiinni kikkoherra Kyytiselle 044 7133 500.

 

 

 

 

 


Innostavaa rippikoulua kaikille! 

Teveisin rippikoulutiimi

ulkolaksyt(1).pdfturvatietolomake_rippikoulu.pdfRippikoulu ikäluokka 2005

Ryhmät ikäluokka 2005

TIETOSUOJASELOSTE