Rippikouluikäluokka 2006

Rippikouluinfo viikolla 44 yläkouluissa.

Rippikouluinfossa jaettiin kahdeksasluokkalaisille kaksi paperilappua: Rippikoulut 2021 -mainos sekä Åland Retkirippikoulu -mainos. Nämä löytyvät myös edelliseltä sivulta, jos olet sattunut ne hukkaamaan.

Korona rajoitusten vuoksi emme fyysisesti menneet kouluille kertomaan rippikouluista. Kouluissa katsottiin video, jonka löydät .

Åland retkiriparin lisävideon löydät . Tätä videota ei ole näytetty koulussa, joten vähänkin asiasta kiinnostuneena käy katsomassa lisäinfoa edellisen linkin kautta.


Ilmoittautuminen
Lomake avautuu tämän sivun alasivuksi la 31.10. klo 8:00. Ryhmät täytetään ensijaisesti ilmoittautumisjärjestyksessä, joten sinun on hyvä etukäteen käydä vaihtoehdot läpi, jotta ilmoittautuminen on sujuvaa. Jos sinulle on tärkeää, että olet kaverisi kanssa samassa rippikouluryhmässä, käy nämä keskustelut hyvissä ajoin kaverisi kanssa, jotta hän hakee samaan ryhmään kanssasi. Ilmoittautuminen tulee tapahtua huoltajan kanssa. Ilmoittautumislomake lähetetään huoltajan sähköpostiin tarkistettavaksi.

Ilmoittautumissivun täyttöön löydät ohjevideon täältä. Katso opasvideo, jotta tiedät, mitä tietoja sinulla tulee olla käytössäsi ilmoittautumislomaketta täyttäessäsi.


Rippikoulu muualla
Jos olet Kankaanpään seurakunnan jäsen, mutta käyt rippikoulun muualla kuin Kankaanpään seurakunnan järjestämässä rippikoulussa, on sinun siitä huolimatta täytettävä ilmoittautumislomake. Sinun ei tarvitse olla sitä täyttämässä ruuhkahuippuna lauantaiaamuna, mutta täytä se ennen ilmoittautumislomakkeen sulkeutumista. Muualla rippikoulun käyvät osallistuvat seurakuntaan tutustumiseen ohjeittemme mukaisesti. Muualla käyvistä muodostetaan oma ryhmä. Tutustumiset käydään yhtä matkaa ryhmän kanssa.